Virksomhedsopstart

Giv din virksomhed en god start

Hvad er dit behov

Hvis du overvejer at starte virksomhed op, er du allerede kommet langt, for så har du formentlig allerede den gode idé, der skal bære din virksomhed.


I etableringsfasen vil finansiering og valg af selskabsform og -struktur normalt være centrale emner.

Hvis du har behov for ekstern kapital, skal du overbevise de eksterne investorer eller långivere om bæredygtigheden i din idé. Det vil derfor ofte være nødvendigt at udmønte forretningsidéen i en forretningsplan og udarbejde et etablerings- og driftsbudget for din virksomhed - og ofte også et budget for din egen privatøkonomi.

Du kan endvidere skabe det bedste grundlag for din virksomheds finansielle grundlag ved at indskyde midler på iværksætter- eller etableringskonto. Det kan ikke kun give dig et rentefrit lån hos SKAT, men også medføre, at SKAT reelt giver et tilskud til din virksomhed, hvis det bliver tilrettelagt korrekt og du betaler topskat inden du starter virksomheden op.


Er I flere om at drive virksomheden sammen, er det vigtigt, at I udarbejder en I/S-kontrakt eller ejeraftale som grundlag for Jeres samarbejde. Uanset hvor godt man har det med hinanden, kan der opstå konflikter senere hen, og ejeraftalens formål er at hindre, at de opstår ved specifikt at beskrive parternes rettigheder og pligter og at give retningslinjer for, hvordan de skal løses, herunder hvordan en af parterne eventuelt kan udtræde af samarbejdet.

Endelig skal der træffes vælges økonomisystem og de nødvendige registreringer og tilladelser skal på plads.

Vi vil gerne være med helt fra starten og tilbyder rådgivning omkring hele processen.

Vil tilbyder et gratis rådgivningsmøde for dig, overvejer at etablere virksomhed.

Få råd til tiden

Vi kan tilbyde dig en kompetent og nærværende rådgivning om og assistance med:

Valg af selskabsform
Stiftelse af selskaber, momsregistrering mv. Hvis du skal have oprettet et selskab, kan du indtaste oplysningerne i dette regneark og sende det til os.
Finansiering
Iværksætter- eller etableringskontoordningen
Forretningsplan
Etablerings- og driftsbudget

Valg af økonomisystem