Om Consens

Vi brænder for at give dig råd til tiden

Hvem er Consens?

Consens er stiftet i 2018 af Henrik Pedersen, der er statsautoriseret revisor og har mere end 25 års erfaring med revision og rådgivning af mindre og mellemstore virksomheder. Vi brænder for at give dig "råd til tiden", hvilket betyder at du som kunde får de aftalte ydelser til den aftalte tid og pris og en proaktiv og nærværende rådgivning.

Consens som din revisor

Vi brænder for at give dig “råd til tiden”, hvilket betyder at du får de aftalte ydelser til den aftalte tid og pris og en proaktiv og nærværende rådgivning.

Et godt og tillidsfuldt samarbejde forudsætter, at vilkårene for samarbejdet er nøje fastlagt, både i forhold til arbejdsfordeling, pris og tidsfrister.

Vi starter altid et samarbejde med at drøfte arbejdsfordelingen med vores kunder, så vi kan finde den bedste løsning for kunden.

Vi forsøger at minimere tiden, der skal bruges på bogføring og regnskabsopgaver mest muligt ved at gøre anvendelse af materialelister, vi undgår at spilde din og vores til på at rykke for manglende materialer. Hvis der mangler materiale, vil du få en udkast mail, der indeholder en overskuelig oversigt over manglende oplysninger mv., så det er nemt at besvare for dig og nemt for os at arbejde videre. Processen fra start til afslutning af et regnskab kan derfor ofte være helt ned til få dage.

Vi anvender effektive værktøjer, der gør det muligt at levere ydelserne til en konkurrencedygtig pris samtidigt med, at kvaliteten er i top.

Under alle omstændigheder sender vi aldrig en regning for ekstra opgaver til dig, uden at vi først har drøftet det med dig. Du behøver altså ikke frygte ubehagelige overraskelser.

Som statsautoriseret revisionsvirksomhed kan vi levere en bred palette af ydelser. Ud over bogføring, regnskabsudarbejdelse og revision af årsregnskaber kan vi også hjælpe dig med skatterådgivning, budgetudarbejdelse, revision og assistance med tilskudsregnskaber og andre revisorerklæringer til det offentlige samt valg af selskabsform, virksomhedsomdannelse, generationsskifte og anden rådgivning.

Men det vigtigste er, at vi er tæt på dig som kunde. Som virksomhedens revisor ønsker vi at være den daglige sparringspartner og skabe værdi for vores kunder. Jo tættere vi er på dig som kunde, jo nemmere vil vi have ved at give dig en rettidig rådgivning - og hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.

Vil du gerne have råd til tiden? ... - så kontakt Henrik Pedersen på hp@consens.dk eller telefon 52 16 77 49.