Consens

Virksomhedsopstart

Giv din virksomhed en god start

Virksomhedsstart.jpg

Der er mange ting at tage stilling til, når du skal starte virksomhed op - lad os hjælpe dig

Vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde for dig, der overvejer at etablere virksomhed

Hvad er dit behov?

Hvis du overvejer at starte virksomhed op, er du allerede kommet langt, for så har du formentlig allerede den gode idé, der skal bære din virksomhed.

I etableringsfasen vil finansiering og valg af selskabssform og -struktur normalt være centrale emner.

Hvis du har behov for ekstern kapital, skal du overbevise de eksterne investorer eller långivere om bæredygtigheden i din idé. Det vil derfor ofte være nødvendigt at udmønte forretningsidéen i en forretningsplan og udarbejde et etablerings- og driftsbudget for din virksomhed - og ofte også et budget for din egen privatøkonomi.

Du kan endvidere skabe det bedste grundlag for din virksomheds finansielle grundlag ved at indskyde midler på iværksætter- eller etableringskonto. Det kan ikke kun give dig et rentefrit lån hos SKAT, men også medføre, at SKAT reelt giver et tilskud til din virksomhed, hvis det bliver tilrettelagt korrekt og du betaler topskat inden du starter virksomheden op.

Er I flere om at drive virksomheden sammen, er det vigtigt, at I udarbejder en I/S-kontrakt eller ejeraftale som grundlag for Jeres samarbejde. Uanset hvor godt man har det med hinanden, kan der opstå konflikter senere hen, og ejeraftalens formål er at hindre, at de opstår ved specifikt at beskrive parternes rettigheder og pligter og at give retningslinjer for, hvordan de skal løses, herunder hvordan en af parterne eventuelt kan udtræde af samarbejdet.

Endelig skal der træffes vælges økonomisystem og de nødvendige registreringer og tilladelser skal på plads.

Vi vil gerne være med helt fra starten og tilbyder rådgivning omkring hele processen. Vil tilbyder et gratis rådgivningsmøde for dig, overvejer at etablere virksomhed.

 

Få råd til tiden

Vi kan tilbyde dig en kompetent og nærværende rådgivning om og assistance med:

 • Valg af selskabsform
   
 • Stiftelse af selskaber, momsregistrering mv. Hvis du skal have oprettet et selskab, kan du indtaste oplysningerne i dette regneark og sende det til os.
   
 • Finansiering
   
 • Iværksætter- eller etableringskontoordningen
   
 • Forretningsplan
   
 • Etablerings- og driftssbudget
   
 • Valg af økonomisystem