Moms og afgifter

Har du styr på moms og afgifter?

Moms er mere end 25%

Hvad er dit behov

Moms er ikke bare 25%. Der er en række begrænsninger og særregler vedr. momsfradrag for udgifter til bespisning, naturalgoder, repræsentation m.v., som man skal have styr på, når man bogfører.


Vi har et hjælpeværktøj, Moms- og skatteguiden, der nemt og effektivt hjælper dig på vej, når du skal finde den korrekte momsmæssige behandling af en udgift, se link nedenfor.


Når du sælger eller køber på tværs af grænserne, opstår der en lang række spørgsmål om, hvordan det skal håndteres, herunder om salget skal moms i Danmark eller udlandet, indberetning på momsangivelsen og EU-selvangivelsen. Vores Internationale momsguide hjælper dig med at få et hurtigt overblik med eksempler på kontering og momsangivelse.

Få råd til tiden

Hvis vi står for din bogføring vil vi selvfølgelig sørge for at gældende lovgivning overholdes og at du får de fradrag for moms og energiafgifter, som din virksomhed er berettiget til.
Du får adgang til Moms- og skatteguiden, der gør det nemmere for dig at bogføre og finde ud af skattereglerne for personalegoder mv. Du kan se en pixiudgave af værktøjet her.
Du får adgang til vores internationale momsguide, Du kan se en pixiudgave af værktøjet her.

Du kan beregne din virksomheds godtgørelse for vand- og elafgift her.